Korpa

Nema proizvoda u korpi.

100% sigurna kupovina!
0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

100% sigurna kupovina!
0

ARGIRELINE – PEPTID PROTIV BORA

Od 1,200.00rsd

SKU N/A Kategorija

Opis

ARGIRELINE – PEPTID PROTIV BORA
Argirelin peptid je moćan sastojak koji se smatra prirodnom zamenom za botox deluje poput botoksa i suzbija mimične bore, poput bora između obrva i bora na čelu,tako što parališe mimične mišiće. Argirelin – smanjuje dubinu bora na licu, najviše oko očiju i dobar je izbor za svakoga ko ima suvu kožu, jer zapravo pomaže u raspodeli vlage u području nanošenja intenzivno hidrira kožu i vraća joj vitalnost.

Argireline je peptid koji sprečava pokretanje mišića koji dovode do stvaranja bora. Peptidi su kratki lanci aminokiselina, osnova za proteine, uključujući kolagen i elastin, što ih čini neophodnim za zdravu, mladalačku kožu. Iako su različiti peptidi česti u nezi kože, ovaj se razlikuje po svojoj sposobnosti da smanji kretanje mišića i prateće bore koje dolaze sa njim; to je prvi peptid sa ciljanim efektom na bore.
Argireline je peptid koji utiče na komunikaciju nerv-mišić, tako da mimične bore postaju manje izražene, a nastanak novih se odlaže.Zajedno sa parališućim efektima na mišiće, stimuliše i proizvodnju kolagena, što dodatno pomaže da koža ostane glatka i bez bora.Povećavajući proizvodnju kolagena, proteina odgovornog za čvrstu, zdravu kožu, takođe pomaže u sprečavanju stvaranja tankih linija i bora.
Pomaže koži da zadrži vlagu.
Ovaj peptid je najbolji za ciljanu primenu na mestima gde imate duboke nabore ili nabore koji su nastali usled ponavljanih pokreta mišića – nabori oko očiju.
Koristi se u koncentracijama od 2 – 10%.Rastvara se u vodi i dodaje se u vodenu fazu , najbolje na temperaturi manjoj od 40°C.

Dodatne informacije

Težina -
Odaberite pakovanje:

10 ml, 50 ml, 100 ml

064/139-8861