Korpa

Nema proizvoda u korpi.

100% sigurna kupovina!
0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

100% sigurna kupovina!
0

AHA VOĆNE KISELINE

Od 300.00rsd

SKU N/A Kategorija

Opis

AHA VOĆNE KISELINE – AHA Fruit Acids povoljno utiču na poremećaje pigmentacije, povećavaju elastičnost kože i pomažu kod uklanjanja ožiljaka.

AHA voćne kiseline su prirodni proizvod koji potstiču obnavljanje stanica kože, pomlađuju kožu i čine je mekšom i glatkom. AHA voćne kiseline imaju keratolitičko i kaustično dejstvo, čime rastvaraju i razmekšavaju površinske keratinske slojeve kože. Na taj način se skida sloj sa tamnih fleka, ožiljaka, i podstiče se rast nove kože, bez ovih nedostataka. Tako se dubinski čiste pore i podstiče sinteza kolagena u dubljim slojevima kože.

AHA voćne kiseline se koriste za sledeće probleme kože:

  • Protiv ožiljaka od akni
  • Protiv bora 
  • Protiv pigmentacija 
  • Protiv sivog i beživotnog tena
  • Odličan je dodatak kod izrade tonika i mleka za čišćenje lica i emulzija za negu masne i nečiste kože.

Dodaje se u proizvod na temperaturi ispod 50 celzijusovih stepeni, a najbolji rezultati se postižu u proizvodima sa pH 4,5 – 5,5. Za učinak pilinga preporučuje se pH oko 3,5.

Za svakodnevnu primenu koristi se u koncentraciji od 1-5%, a kao hemijski piling za povremenu upotrebu, u koncentracijama od 5-15%

 Preporučena koncentracija je od 1% do 2%, kod dugoročne primene, a za piling do 10%, u zavisnosti od stepena tolerancije kože. Ukoliko se na kožu nanose koncentracije AHA kiselina koje su veće od 5% preporučuje se da se koža ispere nakon 20 do 30 minuta. 

 

Dodatne informacije

Težina -
Odaberite pakovanje:

10 g, 100 g

064/139-8861